herstellen van kleine schades

Spotrepair

kleine schades of een speciale kleur?

Spotrepair is een techniek waarbij alleen het beschadigde gebied van een velg wordt gerepareerd, in plaats van de hele velg te repareren. Dit kan een kosteneffectieve manier zijn om kleine beschadigingen, zoals krassen en stoeprandschade, te repareren.

Bij een spotrepair voor velgen wordt het beschadigde gebied eerst gereinigd en geschuurd om eventueel vuil en roest te verwijderen. Vervolgens wordt er een speciale lak aangebracht om de beschadiging te repareren. Deze lak wordt in dunne lagen aangebracht en tussen elke laag wordt deze gedroogd met een speciale lamp om ervoor te zorgen dat de reparatie volledig hecht en duurzaam is.

Het resultaat van een spotrepair voor velgenreparatie kan afhankelijk zijn van de ernst van de beschadiging. Bij kleine krassen en deuken kan het resultaat goed, maar bij grotere beschadigingen kan het zijn dat de reparatie nog steeds zichtbaar is. Het is belangrijk om te onthouden dat deze techniek niet geschikt is voor ernstig beschadigde velgen.

+31618269579

Heeft u vragen over spotrepair? Bel of Whatsapp ons

velgkliniek
venlo

Velgkliniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en opknappen van beschadigde velgen van auto’s en andere voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van velgreparatie, waaronder het rechtzetten van kromme velgen, het lassen van scheuren, het opvullen van krassen en het opnieuw spuiten van de velgen.

De velgkliniek maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om beschadigde velgen te repareren en te renoveren. Het reparatieproces begint met het demonteren van de beschadigde velg van het voertuig en het grondig inspecteren van de schade. Vervolgens wordt de velg gerepareerd met behulp van gespecialiseerde gereedschappen en apparatuur, zoals een velgenrichtmachine en lasapparatuur.

velg reparatie limburg

Als de velg is gerepareerd, wordt deze opnieuw geverfd of gepolijst om ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet. Na de reparatie wordt de velg grondig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat deze veilig en betrouwbaar is voordat hij weer wordt gemonteerd op het voertuig.

De diensten van de velgkliniek zijn bedoeld om de levensduur van velgen te verlengen en om de uitstraling van voertuigen te verbeteren. Als uw velgen beschadigd zijn, kan het raadzaam zijn om contact op te nemen met een professionele velgreparatieservice zoals de velgkliniek om de schade te laten herstellen en ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft.

velgkliniek velgreparatie

persoonlijk advies nodig?

+31618269579

Heeft u vragen over banden? Bel of Whatsapp ons

overige reparaties

Overige reparaties
Ook voor andere schades is het mogelijk om naar velgkliniek te komen. Wij beschikken over de juiste mensen en technieken om iedere velg te kunnen repareren.

Stoeprandschade is vrijwel altijd te repareren bij velgkliniek. Mede doormiddel onze moderne machines en technieken zijn wij in staat dit zonder problemen op te lossen. Dankzij onze moderne technieken voor het repareren van uw velg is velgschade zo opgelost! Meer weten over stoeprandschade reparatie, klik hier.

Trilt de auto tijdens het rijden? dit is in veel gevallen uw velg krom c.q. een slag heeft. Dit is te verhelpen door uw velg te laten richtenwordt door ons opgelost door uw velg te laten richten. lees hier verder alles met betrekking tot velgen richten. Meer weten over velgen richten, klik hier.

Steeds vaker zijn er velgen gemonteerd die een polijst afwerking hebben, deze zijn CNC afgedraaid. Dit soort velgreparatie is geen probleem met een CNC draaibank. Wij hebben de nieuwste velg reparatie machines bij velgkliniek zodat uw CNC velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden. Meer weten over CNC reparatie, klik hier.