oxidatie en stoeprandschade reparatie met:

CNC velgen reparatie

Veel auto’s hebben tegenwoordig velgen die diamond cut polished zijn. Dit soort velgen zijn wat gevoeliger voor krassen en oxidatie. Het repareren van deze velgen is dan ook mogelijk met een CNC velg reparatie  maschine. Dit soort velgen kunnen 1 tot 2x gerepareerd worden afhankelijk hoeveel materiaal er is om met de CNC machine het materiaal te verwijderen.

Velgkliniek venlo gebruikt een CNC velgreparatie machine die speciaal ontworpen is voor velgen die doormiddel van lasermetingen precies het afdraai profiel berekend.

+31618269579

Heeft u vragen over cnc reparatie? Bel of Whatsapp ons

scherpe prijzen

cnc velg reparatie begint al vanaf 99,- euro inclusief BTW.

Blinkend resultaat

De velgen krijgen door het CNC afdraaien weer hun glans terug.

verwerking

2 tot 3 werkdagen

1 uur spoed
Service

Geloof het of niet maar door een nieuwe gepatenteerde machine die wij vanaf zomer 2023 in ons bezit hebben kunnen wij velgen binnen 1 uur opnieuw gerepareerd hebben. Dit houdt in:

– Schoonmaken
– Zandstralen
– CNC afdraaien
– Nieuwe blanke lak

De velg is daarna direct weer klaar voor gebruik. Met andere woorden klaar terwijl u wacht. 

Wij zullen een van de weinige in europa zijn die deze service kunnen aanbieden!

kosten CNC
herstel

De kosten van het CNC afdraaien is afhankelijk van diverse factoren zoals inchmaat en afwerking. Voor de actuele prijzen adviseren wij onze prijslijst te bekijken.

prijs

indicatie

opgave

Wat is CNC velgreparatie

CNC velgreparatie verwijst naar het proces van het gebruik van Computer Numerical Control (CNC) machines om beschadigde of geoxideerde velgen te repareren. Deze technologie wordt vaak gebruikt in de auto-industrie om beschadigde velgen nauwkeurig en nauwkeurig te repareren.

Het CNC-proces omvat het gebruik van gespecialiseerde machines om eventuele onvolkomenheden in de beschadigde velg te verwijderen. De beschadigde delen van de velg worden eerst gescand om een ​​3D-model te maken, dat vervolgens wordt gebruikt om de CNC-machine te begeleiden bij het repareren van de velg.

Het CNC-proces maakt zeer precieze en nauwkeurige reparaties mogelijk, wat kan resulteren in een velg die zo goed als nieuw is. Deze technologie wordt vaak gebruikt om kleine tot matige schade aan velgen te herstellen, zoals krassen, deuken en verbuigingen. In gevallen waarin de schade echter te ernstig is, moet de velg mogelijk volledig worden vervangen.

Over het algemeen kan CNC-velgreparatie een kosteneffectieve en efficiënte oplossing zijn voor het repareren van beschadigde velgen en kan het de levensduur van een wiel helpen verlengen.

overige reparaties

Overige reparaties
Ook voor andere schades is het mogelijk om naar velgkliniek te komen. Wij beschikken over de juiste mensen en technieken om iedere velg te kunnen repareren.

Stoeprandschade is vrijwel altijd te repareren bij velgkliniek. Mede doormiddel onze moderne machines en technieken zijn wij in staat dit zonder problemen op te lossen. Dankzij onze moderne technieken voor het repareren van uw velg is velgschade zo opgelost! Meer weten over stoeprandschade reparatie, klik hier.

Trilt de auto tijdens het rijden? dit is in veel gevallen uw velg krom c.q. een slag heeft. Dit is te verhelpen door uw velg te laten richtenwordt door ons opgelost door uw velg te laten richten. lees hier verder alles met betrekking tot velgen richten. Meer weten over velgen richten, klik hier.

Steeds vaker zijn er velgen gemonteerd die een polijst afwerking hebben, deze zijn CNC afgedraaid. Dit soort velgreparatie is geen probleem met een CNC draaibank. Wij hebben de nieuwste velg reparatie machines bij velgkliniek zodat uw CNC velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden. Meer weten over CNC reparatie, klik hier.

Wil je graag de velgen in een andere kleur hebben? Dan kun je kiezen om deze opnieuw te laten poedercoaten. Doormiddel van elektrisch geladen poeder die gebakken wordt en zorgt voor een sterke en duurzame laag over de velgen. Meer weten over velgen poedercoaten, klik hier.