Nieuw en revolutionair!

Spoed reparatie

Het is tijd om de velgreparatie wereld te revolutioneren!

Wij zijn als eerste binnen europa die deze velgreparatie service kunnen aanbieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Met een gepatenteerde machine zijn wij in staat om velgen te spuiten en montage klaar te maken binnen 90 minuten

Heel eerlijk gezegd, veel zullen wij niet vertellen over hoe dit precies in zijn werk gaat dit om ons ook te beschermen voor de concurrentie. 

deze service is vanaf de zomer 2023 helemaal operationeel

+31618269579

Heeft u vragen over spoedreparatie? Bel of Whatsapp ons

State of the art

Door gepatenteerde machines zijn wij als een van de eerste in europa in staat deze service aan te bieden!

perfect resultaat

twijfels over het resultaat van deze snelle service? geen zorgen, deze machines geven perfecte en gewenste resultaat

tijd versus geld

hoe snel moet iets klaar om een lease boete te voorkomen of dat een klant een auto wilt kopen

Diverse
mogelijkheden

Doordat wij de nieuwste machines gebruiken zijn wij ook in staat om flexibeler met de reparaties om te gaan en hier ook meer keus in te geven. Dit gaat van snelheid tot afwerking.

CNC velgreparatie inclusief blanke lak, matte blanke lak of gekleurde blanke lak is dan mogelijk binnen 90 minuten.

Daarnaast hebben wij dan ook de mogelijkheid om gespoten velgen helemaal een nieuwe kleur te geven. i.e. mocht je een velg hebben gevonden en deze is niet in dezelfde kleur als de velgen op de auto, geen probleem dit is binnen 1 uur in de kleur van de andere velgen.

Prijzen

Vanwege dat het spoed velgen herstel, ook met spoed moet gedaan worden zitten hier andere prijzen aan vast. De actuele prijzen zijn te vinden in onze prijslijst die u hieronder in de link vindt.

prijs indicatie

indicatie

Formulier

overige reparaties

Overige reparaties
Ook voor andere schades is het mogelijk om naar velgkliniek te komen. Wij beschikken over de juiste mensen en technieken om iedere velg te kunnen repareren.

Stoeprandschade is vrijwel altijd te repareren bij velgkliniek. Mede doormiddel onze moderne machines en technieken zijn wij in staat dit zonder problemen op te lossen. Dankzij onze moderne technieken voor het repareren van uw velg is velgschade zo opgelost! Meer weten over stoeprandschade reparatie, klik hier.

Trilt de auto tijdens het rijden? dit is in veel gevallen uw velg krom c.q. een slag heeft. Dit is te verhelpen door uw velg te laten richtenwordt door ons opgelost door uw velg te laten richten. lees hier verder alles met betrekking tot velgen richten. Meer weten over velgen richten, klik hier.

Steeds vaker zijn er velgen gemonteerd die een polijst afwerking hebben, deze zijn CNC afgedraaid. Dit soort velgreparatie is geen probleem met een CNC draaibank. Wij hebben de nieuwste velg reparatie machines bij velgkliniek zodat uw CNC velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden. Meer weten over CNC reparatie, klik hier.

Wil je graag de velgen in een andere kleur hebben? Dan kun je kiezen om deze opnieuw te laten poedercoaten. Doormiddel van elektrisch geladen poeder die gebakken wordt en zorgt voor een sterke en duurzame laag over de velgen. Meer weten over velgen poedercoaten, klik hier.