graag stellen wij ons voor

wie zijn wijVele bedrijven verstoppen zich achter een website en je weet niet direct met wie je te maken hebt. Graag willen wij transparant blijven en stellen wij ons graag voor.

wij zijn een klein team dat begonnen is in 2014 met het verkopen van originele velgen, uiteindelijk hebben wij ons verder ontwikkeld en zijn wij een all-in-one bedrijf waar zowel velgen als banden worden verkocht maar ook velgen gerepareerd.

wij helpen de klant ook graag verder met betrekking tot informatie van banden en velgen, want laten wij eerlijk zijn dit is zo makkelijk nog niet.Bent u niet zeker of hebt u ondersteuning c.q. informatie nodig omtrendt banden, velgen, of velgreparatie? Neem gerust met ons vrijblijvend contact op of kom bij ons langs. 

 

1000+

tevreden klanten

10+

Jaar ervaring

4000+

Verkochte velgen

transparantie, teamwork en klantenbinding is belangrijk voor ons!

wij zijn een klein team wat zeer goed en sterk op elkaar is ingespeeld waar zowel de kwaliteit die wij willen leveren als ook het klantencontact zeer hoog houden. wij houden van duidelijke taal, eerlijkheid en transparantie. samen komen wij (de klant en ons) veel verder!

Wij werken enkel met kwaliteit producten en machines! immitatie velgen zul je nooit bij ons vinden! chinese banden verkopen wij enkel als de klant erop aandringt! goedkope reparatie middelen hebben wij gewoonweg niet, wij investeren veel in kwaliteitsmachines!

sven:

sinds 2014 in de velgen bussiness met specialisatie in originele velgen en ook de eigenaar van velgengroothandel en velgkliniek
rick:

onze werkplaats chef en CNC specialist die zorgt dat alles wordt gerepareerd, gemonteerd of verstuurd