velgenreparatie venlo, limburg

Velgen richten

velgen krom? geen probleem!

wanneer u een keer net te hard op een verhoging of stoep bent gereden kan het zijn dat de velgen krom of gedeukt zijn. dit is dan ook te merken aan de trillingen in het stuur of de auto in het algemeen. In veel gevallen kunnen de velgen gericht worden waarna dit probleem is verholpen.

wanneer dit niet snel genoeg gerepareerd wordt kan het ook schade veroorzaken aan de mechanische onderdelen van de ophanging

velgen richten gaat in veel van de gevallen, let erop dat wij enkel velgen richten die aan de binnenzijde van de velg krom zijn.

wij adviseren dit niet te doen met imitatie velgen.

velgen kunnen binnen 1 werkdag gericht worden.

+31(0)618269579

Bel of whatsapp ons om direct met ons in contact te komen

wanneer is het nodig

Als uw velgen krom zijn, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade aan uw banden en voertuig te voorkomen. Hier zijn enkele opties voor het repareren van kromme velgen:

Professionele reparatie: Het is het beste om uw velgen te laten repareren door een professionele autoreparatiewerkplaats. Zij hebben de juiste apparatuur en expertise om de velgen nauwkeurig recht te maken zonder de velgstructuur of -integriteit te beschadigen.

Uitdeuken: Als de velgen niet al te krom zijn, kan een uitdeukbehandeling de kromming verminderen. Dit kan worden gedaan door een specialist in velgenreparatie, maar er is geen garantie dat het de kromming volledig kan verhelpen.

Vervangen: Als de velgen te krom zijn of beschadigd zijn, is het misschien beter om ze te vervangen. In sommige gevallen kan de velg niet worden gerepareerd en kan vervanging noodzakelijk zijn.

Het is altijd het beste om uw velgen te laten repareren door een professional om ervoor te zorgen dat ze correct worden gerepareerd en veilig zijn om te gebruiken.

kosten

75 euro incl. BTW per velg.

velgen deur op de zichtzijde van de velg op aanvraag

banden (de)montage

Wij bieden natuurlijk ook de service aan dat wij de banden demonteren en monteren indien jijzelf niet de mogelijkheid hiertoe hebt

Tijdsduur

wanneer de velgen op afspraak geleverd worden is de reparatietijd 1 werkdag.

s'morgens brengen, einde van de dag ophalen

prijs

indicatie

aanvraag

overige reparaties

Overige reparaties
Ook voor andere schades is het mogelijk om naar velgkliniek te komen. Wij beschikken over de juiste mensen en technieken om iedere velg te kunnen repareren.

Stoeprandschade is vrijwel altijd te repareren bij velgkliniek. Mede doormiddel onze moderne machines en technieken zijn wij in staat dit zonder problemen op te lossen. Dankzij onze moderne technieken voor het repareren van uw velg is velgschade zo opgelost! Meer weten over stoeprandschade reparatie, klik hier.

Trilt de auto tijdens het rijden? dit is in veel gevallen uw velg krom c.q. een slag heeft. Dit is te verhelpen door uw velg te laten richtenwordt door ons opgelost door uw velg te laten richten. lees hier verder alles met betrekking tot velgen richten. Meer weten over velgen richten, klik hier.

Steeds vaker zijn er velgen gemonteerd die een polijst afwerking hebben, deze zijn CNC afgedraaid. Dit soort velgreparatie is geen probleem met een CNC draaibank. Wij hebben de nieuwste velg reparatie machines bij velgkliniek zodat uw CNC velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden. Meer weten over CNC reparatie, klik hier.

Wil je graag de velgen in een andere kleur hebben? Dan kun je kiezen om deze opnieuw te laten poedercoaten. Doormiddel van elektrisch geladen poeder die gebakken wordt en zorgt voor een sterke en duurzame laag over de velgen. Meer weten over velgen poedercoaten, klik hier.