velgen en kleinonderdelen

Cadillac

zandstralen, een onmisbare stap in het proces

Het stralen van velgen is een proces waarbij kleine deeltjes, zoals grit of zand, onder hoge druk op de velgen worden gespoten om de oppervlakte schoon te maken en te verbeteren. Het doel is om oude verf, roest en vuil te verwijderen om zo de velgen voor te bereiden op een nieuwe coating of afwerking.

Dit proces wordt ook wel “velgenreparatie door stralen” genoemd. Na het stralen kunnen de velgen worden geverfd, gepolijst of gepoedercoat om er weer als nieuw uit te zien. Het stralen van velgen wordt vaak uitgevoerd door professionele autoreparatiebedrijven en kan helpen om de levensduur van de velgen te verlengen.

onderdelen zandstralen

Zandstralen is een proces waarbij kleine deeltjes, zoals grit, zand of glaskorrels, onder hoge druk op het oppervlak van een object worden gespoten om het te reinigen of te verbeteren. Het kan worden gebruikt om verschillende soorten onderdelen schoon te maken en te herstellen, zoals metalen onderdelen, kunststof onderdelen, houten onderdelen en meer.

Het zandstralen van onderdelen kan helpen om vuil, roest, verf en andere onzuiverheden te verwijderen, waardoor het oppervlak wordt voorbereid op een nieuwe afwerking of coating. Na het zandstralen kan het oppervlak worden geverfd, gepoedercoat, verchroomd of op andere manieren worden afgewerkt.

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het zandstralen van onderdelen, zowel voor industriële als voor persoonlijke toepassingen. Het is belangrijk om een professioneel bedrijf te kiezen dat ervaring heeft in het behandelen van het specifieke type onderdeel dat je wilt laten zandstralen om de beste resultaten te krijgen.

+31618269579

Heeft u vragen over zandstralen? Bel of Whatsapp ons